Soptippen

Kom nyss tillbaka till skolan efter att ha vart på soptippen. Hittade jätte bra saker till vårat konstverk, som ni får kolla på den 21/4. Här är några bilder!


alla ♥-dag

Hoppas alla får en bra alla hjärtansdag! Kram

Hjälp mig? ♥

Någon som vet varför inte mina radbytningar fungerar? Är det nått med blogg.se eller är det jag som har en konstig dator bara? Skulle bli jätte glad för svar eftersom det inte ser så snyggt ut... Syns heller inte när jag gör texten fet!

tre...

...snöbilder i väntan på våren!


i skolan.

Just nu sitter jag i skolan och skulle haft idrott nu om jag inte hade glömt träningskläderna... Usch jag hatar måndagar... slutar 15.45 och inga speciellt roliga lektioner. Nu ska jag redigera bilderna som jag sa att jag kanske kunde dela med mig av i lördags, jag glömde bort det då och igår hade jag inte tid eftersom jag var i Norrköping och shoppade och träffade mina sysslingar hela dagen!
Kraaam !!!

Hemma igen

Kom nyss hem från Ida efter en mycket trevlig kväll. Vi gjorde egen pizza och tittade på melodifestivalen, inte speciellt bra låtar men vi tittade iaf. Innan det åt vi på sultans och var ute och fotade, jag fick många fina bilder och några som jag kanske kan dela med mig av senare! Nu ska jag gå ner och titta på scooby doo och tagga för imorgon då familjen åker till Norrköping!
Puss

Delar med mig utav två gamla bilder!



Fredagkväll !

Sitter och tittar på QX gaygalan just nu eftersom jag inte har nått bättre för mig eller ja, jag tittar lite och sitter med datorn i knät och redigerar lite bilder som jag tagit idag med Elin. Imorgon ska jag ta flera bilder med Ida, äta med henne på stan och sen tillbringa hela kvällen hemma hos henne.
Har inte bara vart med Elin har även myst lite med Adina som ni kan se på bilden!

Fotolektion!


Karin och jag!


RSS 2.0