Kvällsinlägg♥

Såhär är det att jag har inte orkat blogga... och jag haft mycket läxor så det är därför det är lite segt med nya inlägg här. Nu sitter jag och läser andra bloggar, kollar facebook och sånna vanliga saker men ska snart gå och lägga mig för att läsa engelska boken "dear nobody" har börjat lite och den verkar väldigt bra!
Efter skolan idag åkte jag hem till mormor och morfar, sen hämtade mamma mig och Adina, när vi kom hem vart det brottom till frisören... (kommer en bild längre ner på hur jag ser ut nu) och efter det har jag nästan bara pluggat och lagat mat.
Godnatt :)

Söndag!

Sitter och tittar på Wallander just nu, men nu är det reklam så nu skriver jag här... mest för att Karin ska ha nått att göra!
Idag har jag bakat jätte fina bullar som dom hette i receptet.... men mina vart inte lika fina och sen bakade jag semlor!
Men nu ska jag gå till tv:n igen, kram! ♥
En bild från fotolektionen på mig och några av mina underbara klasskompisar!

Torsdag...

En lektion kvar nu! Är jätte trött och blev bara ännu tröttare av att ha matte! Vid 15.15 slutar vi och då tar jag med mig Karin och går hem till mig, som jag gjorde igår också fast idag ska hon stanna lite längre. Sen MÅSTE jag pluga eftersom det inte har blivit av de senaste dagarna och jag får ju bara mer och mer att göra, tyvärr.
Nu ska jag kolla facebook igen, kram ;)
En fin bild på Karin som jag tog för ett bra tag sen! ♥

Första skoldagen √

Det gick faktiskt rättså bra att vakna imorse även fast jag somnade vid 02. Sen fick jag ju träffa världens bästa och smartaste klass idag också det gjorde dagen bara bättre! När jag kom hem så hade mina kläder som jag beställt från Nelly.com kommit också, blev faktiskt rikitgt nöjd! Men nu har jag inte tid att sitta här och slöa... måste plugga!
en bild jag ritade för otroligt länge sen!

Inte trött alls, tyvärr...

Hej, idag har jag vart hemma och haft tråkigt bara... Vid 18-19 ungefär gick jag och Matilda till Ica och köpte glass! Sen tittade jag på tv med familjen... Och jag gick och la mig för några timmar sen eftersom skolan börjar imorgon! Men jag kan inte somna! Hur ska jag orka vakna 7.00 imorgon om jag inte somnar nu?
:(
Bloggar från telefonen så jag har tyvärr inte så många bilder men ja...ni får njuta av en vacker bild på Karin och mig som våran lilla Elise har tagit!


8 januari!

Jag har visst glömt blogga idag... Men nu gör jag det! Jag kom nyss ifrån tv:n, jag dansade...dance central 2 är verkligen jätte kul!
Jag började dagen med att äta egen lagad kräm till frukost med Ida, senare åkte familjen och käkade hemma hos mormor och morfar när jag väl kom hem gick jag till ica maxi med Ida, så idag har jag gått riktigt långt!
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera, sovgott! ♥

fredagkväll

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade halv ett så då gick jag upp och dansade, sen vet jag inte riktigt vart tiden tog vägen. Jag var ute på promenad med Ida också och nu sminkar jag mig och så... får se om jag gör det i onödan idag igen!
KRAM!
bjuder på denna otroligt vackra webcam bilden ;)

Eddie & Adina

Jag kom nyss in från en promenad med Adina. Hon har haft jätte kul idag och är helt slut nu.
Dagen började med att Adina och jag tog en promanad för att möta Sara och Eddie, sen gick vi fyra hem till mig och Adina och Eddie busade hela tiden, utan stopp, medans Sara och jag satt och pratade. Det var verkligen kul att träffa henne igen eftersom det var jätte länge sen.
Tyvärr fick jag ingen bra bild på dom två tillsammans eftersom det var full fart hela tiden!
Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske gå ner och sätta mig vid tv:n.
Kram ♥

Bloggar från iPhone..

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och väntar på mamma som ska hämta mig snart tror jag. Det här är första gången jag bloggar från min telefon, tro det eller ej! Har faktiskt inte tänkt på det för än nu. Tråkigt att alla utom jag sover här, även Adina sover... Så jag sitter och tittar på nyheterna. Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva, har nästan inget batteri kvar heller, så det är väl lika bra att jag gör nått annat. Kram :)


Just nu!


Onsdag..

Hejhej, vaknade för en timme sen alltså en timme för sent... skulle gått upp för att gå ut med Adina, men råkade somna om. Jag gick iaf ut med henne för en stund sen och nu ska jag nog fortsätta min städning som jag påbörjade igår! Senare har jag nog inga planer så jag får helt enkelt se vad som händer!
Kram ♥

tredje januari.

Hejhej, jag har just beställt lite nya kläder från Nelly.com, tack mamma! Nu sitter jag och kolla på Ikea's sida och letar efter en bredare säng. Men så är det ju så att jag har så otroligt litet rum så jag funderar hur jag ska få plats med allt utan att det ska bli ännu rörigare här inne...

Min hund är så sjukt gullig... hon ska hålla i mig när hon pussas och nu har hon väldigt långa klor så hon har rivit mig i ansiktet flera gånger idag, har ganska ont utav det nu och ett "snyggt" märke!
Jag slänger in en bild från när jag och Karin lekte med ficklampor på fotolektionen. ♣

Varför blundar vi när vi gråter, när vi kysser & när vi drömmer?
för att det vackraste i livet inte syns, men det känns i hjärtat. ♥

Trött...

Godmorgon, jag vaknade nyss för att gå ut med Adina. Men när jag öppnade dörren vaknade hon också och när jag väl gick ut med henne så ville inte hon följa med hon gick upp för trappen så fort hon kommit ner för den... Så nu sitter jag här och är otroligt trött. Jag ska snart käka frukost och börja göra mig iordning tills mamma kommer hem för då ska hon och jag åka ner på stan en sväng!
Det var väl det, puss och kram från mig och Adina :)


Nattbloggning!

Skrev ju faktiskt att jag skulle blogga senare så det gör jag nu! Jag har nyss gått och lagt mig och läser olika bloggar & facebook såklart!
Idag har jag inte alls gjort mycket vaknade ju 12.15, men det tycker jag är rätt okej efter nyårsafton! Så idag har jag hunnit med att gå ut och gå tre gånger, med min lilla kompis Ida. Men nu måste jag nog sova... eftersom jag ska vakna tidigt för att gå ut och gå med min hund!
Godnatt! :)
Är det bara min blogg som inte gör som jag vill och inte vill ändra bildernas storlek?!

20.41

Nu ska jag gå ut och prata lite med Ida eftersom Adina ska öva på att vara ensam hemma. Som att jag inte har vart ute och gått tillräckligt idag!? Jag har vart med Ida hela dagen, var ute och gick i två timmar ungefär för att jag hade över mycket att säga...
Nu ska jag gå! Bloggar sen tror jag ;)

2012♥

Känns som att det här kommer bli ett bra år! Jag har faktiskt kommit på ett nyårslöfte nu.. att tänka efter innan jag gör någonting.
Jag har vart hos Emma med jätte fina människor. Nya kompisar och nytt år, låter det inte bra? Jag tycker det låter fantastiskt! Nu ska jag sova och så får vi helt enkelt se vad som händer imorgon. Godnatt och gott nytt år! ♥

RSS 2.0